Domača predelava

Zdravo, okusno in sveže

Brez aditivov

Emulgatorjev in ojačevalcev arom

Razpoložljivost

Po predhodnem dogovoru

Brezplačna dostava

Za naročila nad 100€ (po Sloveniji)

DOBRODOŠLI NA NAŠI PRENOVLJENI SPLETNI STRANI

Gndica ima bogato tradicijo pri pripravi mesnin in dobrot iz krušne peči. Naši izdelki so dobro poznani v Posavju in bližnji okolici. Pridelujemo mesne in pekarske izdelke, brez emulgatorjev in ojačevalcev arom. Naši izdelki so vam na voljo na tržnicah, sejmih in super/hipermarketih Mercator po vsej Sloveniji.

SPLETNA TRGOVINA

Oglejte si našo pestro ponudbo mesnih izdelkov, ki jih lahko sedaj naročite tudi preko spleta.

Domače diši drugače...

NAJNOVEJŠI IZDELKI

0 out of 5
Dodaj v košarico
0 out of 5
6,50
0 out of 5
Dodaj v košarico
0 out of 5
15,00
0 out of 5
Dodaj v košarico
0 out of 5
15,00

PONUDBA

Oglejte si našo pestro ponudbo izdelkov. Izbirate lahko med mesnimi izdelki, dobrotami iz krušne peči in med suhomesnatimi izdelki mangulic. Mesne dobrote pa si lahko naročite tudi preko spletne trgovine.

Salame, ocvirki, tlačenke, krvavice, pečenice…

Mesni izdelki

Kruh, potice, testenine, prosjače…

Dobrote iz krušne peči

Predelano meso mangulice.

Mangulica

Izberite izdelek
Dodajte v košarico
Plačajte
Prejmite na dom

ZANIMIVOSTI

Že nekaj časa smo na slovenskem tržišču in v tem času se je odvilo že kar nekaj zanimivih zgodb in dogodkov. Nekaj od teh vam jih predstavljamo.

.Salama velikanka

V domači Sevnici se vsako leto že tradicionalno odvija sevniška salamijada. V ta namen smo za 50. salamijado leta 2011 izdelali salamo velikanko, ki je tehtala 60 kilogramov, v dolžino pa je merila okrog 1,80m.

.Prodaja v Mercatorju

V zadnjih letih smo postali zelo prepoznavni, na kar smo zelo ponosni. Naši izdelki so na voljo v večih trgovinah po Sloveniji, najbolj pa smo ponosni, da lahko kupci naše izdelke kupijo v večjih Mercatorjevih trgovinah. Naše članke pa lahko zasledite v reklamnih časopisih Mercator.

.Posebno leto 2017

Leto 2017 je bilo za nas zelo posebno leto, saj smo našo prodajo razširili tudi na splet v lastno spletno trgovino, tako lahko suhomesnate izdelke naročite kar preko spleta. Preuredili smo našo stojnico na ljubljanski tržnici BTC, kjer nas lahko obiščete vsak petek in vsako soboto.