MESNI IZDELKI

Največji poudarek dajemo predelavi mesa v kakovostne izdelke. Predelujemo svinjsko, konjsko in divjačinsko meso. Vse je pripravljeno na tradicionalen način, po receptih naših pradedov.

Izdelki zorijo na klasičen način v doma izdelanih prostorih za ta namen. Prav tako se postopek soljenja in razsoljevanja izvaja na klasičen način, s suhim in mokrim razsoljevanjem. Zorenje je pri klasičnem načinu dolgotrajen postopek, zato včasih določenega izdelka nimamo na voljo. Vsi suhomesnati izdelki so iz kontroliranega porekla.

V ponudbi imamo več vrst suhih salam: klasično suho salamo, divjačinsko suho salamo, konjsko suho salamo, papricirano suho salamo in salamo »špehovko«. Zadiši tudi po pečenicah, pikantnih »vražjih« klobasah, krvavicah, jetrnih klobasah, tlačenki in po prekajenem mesu. V naši ponudbi so tudi domači mleti ocvirki v masti, rezani suhi ocvirki, suhi mesnati ocvirki »čvarki«, svinjska mast, različne vrste namazov, zaseka s papriko ali brez nje, jetrna pašteta.

Naša posebna ponudba so izdelki, panceta, pršut, suha klobasa, ledja, salama “špehovka“, ocvirki in mast, ki so pripravljeni iz vrste prašiča mangulica.

Klobase

Suha klobasa

6,0018,00 cena z DDV

Ocvirki in mast

Suhi ocvirki

6,50 cena z DDV

Ocvirki in mast

Ocvirki v masti

6,50 cena z DDV
9,0016,00 cena z DDV